Bonbonetti 1868

Harapjon rá a milliókra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon promócióban szereplő Bonbonetti terméket. A termékek fogyasztás előtti kicsomagoláskor látja, hogy a csomagolás tartalmazza-e a 11 db 1 millió Ft értékű nyertes szelvény egyikét.

Mi a teendőm, ha a szelvényt megtaláltam?

A szelvény hátoldalán lévő elérhetőségen kell jelentkezni.

Meg kell-e őrizni a vásárlást igazoló blokkot?

Nem. Csak az eredeti, sértetlen szelvény bemutatása szükséges.

Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban részt vehet minden, kizárólag magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező természetes személy (továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező, illetve a promóció létrejöttében közreműködő ügynökségek, gyártók, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk.8:1§ (1) bekezdése 1. pontja)

Legalább egy alkalommal vásárol Bonbonetti terméket és a csomagolásban megtalálja a 11 db 1 millió forintot érő nyertes szelvény egyikét.

Mikor kapom meg a nyereményt és hogyan?

A szelvény hátoldalán lévő elérhetőségen kell jelentkezni. A nyeremény átvétele kizárólag személyesen, előre egyeztetett időpontban, a Szervező székhelyén történik. A nyeremény átadásának a nyerés tényétől (nyertes szelvény érvényességének megállapításától) számított 60 naptári napon belül a nyertes bankkártyára történő átutalás útján kell megtörténnie.

Mi történik, ha a nyertes szelvényt elhagyom vagy megsérül?

Csak eredeti, sértetlen szelvény bemutatása után kerül a nyeremény átadásra. 

Mi a teendőm, ha további kérdéseim lennének?

A promócióval kapcsolatos további információért kérjük a Játékszabályzatban megadott info@bonbonetti.hu –n keresztül küldjön e-mail üzenetet vagy olvassa el a részletes Játékszabályzatot.

Csak a promóciós matricával ellátott termékek vesznek részt a promócióban?

Nem. A promócióban résztvevő termékekről részletesen tájékozódhat a weboldal Játékszabályzat menüpontjában.

Van ’Nem nyert’ szelvény is a termékek csomagolásában?

Nem, csak 11 db nyertes szelvény került elrejtésre.

Van más tárgynyeremény a játékban?

Nem, 11*1 millió forint a nyeremény.

A nyeremény után kell-e adót fizetnem?

Nem, a nyereményhez kapcsolódó valamennyi járulékos adó- és egyéb közterhet a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek a Játékost terhelik. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a Résztvevőt terheli (ide tartozik pl. a nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, telefonköltség, stb.)